مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




وکیل دیوان عالی کشور + شماره تماس و هزینه

دیوان عالی

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

درخواست مشاوره

آیا تا به حال از خود پرسیده اید که دیوان عالی چگونه مرجعی می باشد؟ یا برای چه موضوعاتی باید به دیوان عالی کشور مراجعه کنیم؟ وکیل دیوان عالی یک شغل فوق العاده حساس است که به مقدار زیادی ، تخصص و دانش نیاز دارد. در این وبلاگ به بررسی وظایف و ویژگی های وکیل دادگاه دیوان عالی می پردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سوالات مطرح شده در زمینه دیوان عالی و یافتن یک وکیل موفق در دادگاه دیوان عالی ، با ما همراه شوید.

وکیل دیوان عالی کشور چه ویژگی هایی دارد؟

مشخصه و ویژگی وکیل دیوان عالی کشور، دانش عمیق او از قانون و درک دقیق از مسایل حقوقی است. او همچنین یک مذاکره کننده عالی است و می تواند به طور قانع کننده ای در مورد مسائل پیچیده حقوقی در دادگاه عالی کشور به دفاع از حقوق موکل خود بپردازد. این ترکیب از مهارت ها برای پیمایش موفقیت آمیز رویه های اغلب پیچیده دیوان عالی، ضروری است.

چه پرونده هایی مربوط به دیوان عالی کشور است؟

دیوان عالی کشور به پرونده هایی رسیدگی می کند که برای مردم بسیار مهم و سرنوشت ساز است، زیرا که مرحله نهایی رسیدگی به پرونده می باشد. پرونده های مربوط به دیوان عالی کشور عبارتند از:

  • رسیدگی به اتهامات و تخلفات رییس جمهور از قانون اساسی
  • رسیدگی به اعتراض آرای دادگاه کیفری یک و دادگاه نظامی یک و دادگاه انقلاب (در صورتی که با چند قاضی رسیدگی می کند) و احکام دادگاه های عمومی حقوقی
  • ایجاد رای وحدت رویه؛ در صورتی که در خصوص یک موضوع حقوقی یا کیفری، آرای متفاوتی از دادگاه های مختلف صادر شود، دیوان عالی کشور به منظور اینکه برای دادگاه ها یک رویه ثابت ایجاد شود و بتوانند یک رای واحدی صادر کنند تا همه دادگاه ها از آن رای تبعیت کنند.

شماره تماس وکیل دیوان عالی کشور

شماره تماس وکیل دیوان عالی کشور 09129353470 و 09199353470 می باشد. وکلای دیوان جهت ارائه مشاوره تخصصی در زمینه دیوان عالی کشور از شنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 صبح الی 17 در دسترس هستند.برای اخذ مشاوره رایگان با شماره های بالا تماس حاصل فرمایید.

وکیل دیوان عالی کشور در گروه وکلای دیوان به صورت تخصصی تمامی امور ثبت دادخواست و تنظیم لوایح را از صفر تا 100 انجام داده و متعهد میشود که در تمامی مراحل کار شرافت کاری خود را زیر سوال نبرد. ما در گروه وکلای دیوان این اطمینان خاطر را موکلین عزیز میدهیم که تنها در پرونده های قابل انجام انعقاد قرارداد و اعلام وکالت خواهیم داشت و ازین بابت به هیچ وجه اجازه نمیدهیم حقی از موکلی تضییع شود و با خیال راحت میتواند از کمک وکیل دیوان عالی استفاده کند.

وکیل دیوان عالی کشور و نکات انتخاب آن

همه ما در سطح کشور از طریق تلویزیونها و یا شبکه های اجتماعی حداقل یک بار اسم دیوان عالی کشور به گوشمان خورده است و به طور کلی همانطور که از نام آن پیداست یکی از مراجع اصلی در خصوص صدور رای در مواردی می باشد که در دادگاهها در خصوص ان رای قطعی صادر نموده و یا مواردی که از نظر قانونی دچار اشکال قانونی و یا شرعی بوده و سایر موارد دیگر در این رابطه می باشد.

دیوان عالی کشور یکی از مراجع عالی قضائی در ایران می باشد که مرجع اصلی آن به طور کلی در تهران تشکیل می‌شود. اگر شورای عالی قضایی کشور براساس قوانین کشور و نیاز کشور مصلحت بداند می‌تواند دستور تشکیل در شعب دیگر را نیز در شهرستانهای مرکز استان را صادر نماید .

شعب دیوان عالی کشور به حسب مقدار نیاز و میزان پرونده های متعدد خواهد بود و ریاست دیوان عالی کشور به عهده رئیس شعبه اول دیوان می باشد و پرونده‌ها به‌دستور رئیس دیوان به شعب دیگر این سازمان قضائی ارجاع داده شده و در این رابطه می‌تواند اختیارات خود را در مورد ارجاع پرونده‌های این سازمان و همچنین ریاست هیأت عمومی را به رئیس دیگر یکی از شعب دیوان و‌یا معاون خود در این مورد واگذار نماید .

هر کدام ا از شعبه های دیوان عالی کشور به ترتیب از دو نفر قاضی که واجد شرایط قانون می باشند تشکیل شده است که یکی از آنها رئیس شعبه و دیگری مستشار وی می باشد .

دیوان عالی کشور همچنین به تعداد لازم برای تمامی شعب این سازمان عضو معاون خواهد داشت و معاونت می تواند نقش هر کدام از رئیس و مستشار را در شعبه به عهده بگیرد . تعداد معاونان در دیوان نباید از تعداد شعب بیشتر باشد و انتخاب انها در این صورت به عهده شورای عالی قضائی می باشد .

رئیس، مستشار و عضو معاون علاوه بر اطلاعات حقوقی باید یا در امور دینی هم مجتهد باشند و یا به مدت ۱۰ سال تمام در درس خارج و فقاهت شرکت نموده باشند و یا همچنین دارای ۱۰ سال سابقه کار‌قضایی در مراجع دادگستری و یا به وکالت در مراجع فوق آشنایی داشته باشد و آشنایی کامل به با فقه داشته باشند.

هر کدام از اعضاء تمامی شعب دیوان عالی کشور ملزم می باشد پرونده ارجاعی را با حفظ نوبت کامل وبه دقت مطالعه و بررسی نماید و پس از دریافت مشاوره باید با دلائل کافی دراین باره اظهار نظر بنماید. پرونده‌ها در دیوان عالی کشور تماماً به نوبت مورد رسیدگی قرار می گیرند مگر در مواردی که رئیس دیوان آن را خارج از نوبت تشخیص بدهد . در هر صورتی که بین اعضای یک شعبه اختلاف ایجاد شود معمولا نظر اکثریت در این باره مورد قبول می باشد.

نحوه رسیدگی در دیوان عالی کشور

پس از آن که درخواست تجدیدنظرخواهی در خصوص یک حکم به دیوان تقدیم و پرونده مورد نظر در این باره به دیوان ارسال گردید ، ریاست دیوان عالی کشور و یا یکی از معاونان وی پرونده را با توجه به سیستم نوبت دهی و سایر مراحل اداری این سازمان به یکی از شعبات این سازمان ارجاع می دهند .

شعبه مذکور دیوان بعد از دریافت پرونده و همچنین براساس سیستم نوبت دهی به پرونده‌ها رسیدگی خواهد کرد و این مورد دارای استثنائاتی می باشد . که به موجب قانون موضوعه یا به تشخیص رئیس دیوان عالی کل کشور یا ریاست یک شعبه ضرورتی در خصوص رسیدگی خارج از نوبت وجود داشته باشد . در دیوان عالی کشور نیر به مانند تمامی مراقع قضائی دیگر به هیچ وجه نمی توان یک پرونده را به شعبه دیگر دیوان ارسال نمود مگر در مواردی که قانون به صراحت این اجازه را در این مورد داده باشد .

 آیا در دیوان عالی کشور مردم حق حضور دارند و نحوه رسیدگی مانند مراحل تجدید نظر می باشد ؟

یک نکته مهم در خصوص سوال این می باشد که نحوه رسیدگی در دیوان به صورت شکلی می باشد و کلا دیگر زیاد به ماهیت دعوی در این رابطه توجه نمی شود این این موضوع بدین معنا نمی باشد که کلا به هیچ وجه هیچ گونه رسیدگی انجام نمی شود و به ماهیت پرونده رسیدگی نمی شود . مورد دیگر این است که در دیوان عالی کشور خواهان یا خوانده یا به طور کلی طرفین شکایت حق مراجعه حضوری در این رابطه را ندارند ، مگر در مواری که ریاست شعبه در این باره حضور طرفین را لازم بداند و در این باره دستور احضار طرفین به دیوان عدالت اداری را بدهد.

باتوجه به مراتب فوق و اینکه کلیه مسائل در دیوان عالی کشور به صورت غیر حضوری می باشد لذا در این صورت باید حتما از وکلای دیوان عالی کشور که متخصص در امور خود می باشند باید استفاده شود.

منظور از وکیل متخصص دیوان عالی کشور فردی است که به کلیه قوانین تجدید نظر یا فرجام خواهی در دیوان عالی کشور آشنایی داشته باشد و بتواند در تمامی مسائل حقوقی و کیفری دیوان با حرفه ای ترین شیوه اقدام به نوشتن لایحه و حضور در این سازمان قضائی نموده و در هر مورد که پرونده ای به وی داده می شود با تجربه و تجرب خود بتواند در این زمینه از موکل یا موکلین خوددفاع نماید و رای صادره در شعبه تجدید نظر یا سایر مراجع را با موفقیت در دیوان نقض نموده و در این باره با ارسال به سایر شعبات اقدام به گرفتن رای جدید در این باره بنماید.

گروه تخصصی وکلای دیوان عدالت و دیوان عالی دارای سالها تجربه حرفه ای در عرصه دیوان عدالت اداری ودیوان عالی کشور اماده ارائه تمامی خدمات حقوقی و کیفری در همه مراحل این سازمان می باشد و در صورتی هر کس پرونده خود را به این گروه حقوقی و تخصصی ارائه دهد می تواند در سریعترین زمان ضمن دریافت رای در خصوص پرونده خود می توانید به به نقض رای صادره نیز در این مورد به صورت تضمینی امیدوار بوده و در سریعترین زمان ممکن هم رای به نفع شما اجرا شده و شما به طور کامل به حقوق خود مطابق قانون دست پیدا کنید.

هزینه وکیل دیوان عالی کشور

دیوان عالی کشور بالاترین مرجع قضائی در سطح کشور می باشد و برای طرح شکایت و یا دادخواست در این مرجع شما به طور حتم نیاز به یک وکیل دیوان عالی کشور دارید ولی اتخاب وکیل دیوان عالی نیازمند . وکیل دیوان عالی کشور فردی می باشد که با ریزترین جزئیات قانونی اشنایی کامل داشته و در وکالت پرونده ها با استفاده از دانش و تجربه خود آخرین فرصت احقاق حق موکلین خود را به عهده می گیرد .

اگر خواهان مشخص شدن هزینه یا انتخاب یک وکیل عالی برای امور دیوان عالی کشور در پرونده خود می باشید ما پیشنهاد می نماییم که هم اکنون به گروه تخصصی وکلای دیوان با شماره تلفن های ۰۹۱۲۹۳۵۳۴۷۰  و 09199353470 تماس گرفته و با توضیح مسئله خود در دیوان عالی کشور بهترین وکیل مورد نیاز را در این رابطه به شما معرفی خواهند کرد.

این گروه تخصصی با استفاده از شماره های فوق به صورت تلفنی ، انلاین به صورت 24 ساعته آمده ارائه هر نوع مشاوره حقوقی به شما بوده و در این رابطه می توانید در خصوص امور خود با مشاوران متخصص در زمینه دیوان عالی کشور صحبت نموده و در صورت لزوم تلفن خود را به انها بسپارید .

نحوه دفاع وکیل دیوان عالی کشور

بهترین وکیل دیوان عالی کشور فردی می باشد که در خصوص دیوان عالی کشور دارای شهرت فروانی می باشد و عمده این شعرت فرد به دلیل دانش حقوقی بسیار فراوان می باشد که در هر موردی پرونده ای در دیوان عالی کشور مورد شکایت قرار بگیرد و یا در خصوص نحوه اعتراض به ان در مراجع قضائی به بن بست بخورند به وی مراجعه نموده و وی با استفاده از مهارتها و همچنین دانش حقوقی خود می تواند بهترین استراتژی دفاعی را در خصوص پرونده معین نموده و به همین دلیل امار موفقیت در دیوان عالی کشور برای این وکیل دارای درصد بسیار بالایی می باشد .

در دیوان عالی مشور به صورت کلی امورات بسیار مهمی مورد رسیدگی قرا می گیرند که هر کدام از انها دارای شاریط دفاعی مختص به خود می باشند . برای  نمونه در امر فرجام خواهی در دیوان عالی کشور به صورت کلی دارای قواعد و شرایطی می باشد که اگر در دیوان رعایت نشوند ممکن است رای قطعی شده و فرد نتواند در این زمینه به حقوق خود برسد.

به صورت کلی امر فرجام خواهی از جمله راههای فوق العاده اعتراض به آرای قطعی می باشد که افرادی که دانش حقوقی ندارند ممکن است در دیوان بخواهند دادخواست اعتراض خود را به رای تجدید نظر به دیوان بفرستند ولی در این رابطه نتوانند بدون دانش حقوقی امر خاصی را به انجام برسانند برای هیمن امر این موضوع بسیار مهم می باشد که فرد با دانش حقوق و به صورت تخصصی به این امر بپردازد.

در ادامه نوشتار به بررسی وضعیت فرجام خواهی واعاده دادرسی در دیوان عالی کشور می پردازیم :

 

وکیل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور

در دیوان عالی کشور امورات متفاوتی براساس قانون مورد رسیدگی قرار میگیرند که یکی از انواع رسیدگی در دیوان عالی کشور امر فرجام خواهی می باشد. امر فرجام خواهی در دیوان عالی کشور بدین صورت می باشد که اشخاص در براساس ماده 366 قانون آیین دارسی مدنی می تواند به برخی از ارای صادره در مراجع تجدید نظر اعتراض نمایند . آرای صادره در مراجع تجدید نظر و یا مراجع بدوی به شرح ذیل قابل اعتراض در دیوان می باشند. آرای صادره در مرحله بدوی در صورت قطعی شدن در شرایط زیر قابل فرجام خواهی می باشند ۱ – تمامی احکامی که میزان خواسته آن بیشتر از مبلغ بیست میلیون ریال باشد . ۲- آرای صادره راجع به اصلیت نکاح و همچنین فسخ آن، موارد طلاق طلاق و نسب و ….. ب- قرار های صادره در شعب بودی اگر اصل آرای آنها قابل فرجام خواهی باشد به دلایل زیر قابل فرجام خواهی می باشند : ۱- قرار صادره در خصوص ابطال یا رد دادخواست که از دادگاه بدوی صادر شده باشد. ۲- قرار صادره در مورد سقوط دعوا یا عدم اهلیت یکی از طرفین شکایت یا دادخواست در مرحله تجدید نظر نیز معمولا آرای صادره براساس ماده 368 قانون آیین دادرسی مدنی که شامل موارد زیر می باشند قابل فرجام خواهی می باشند : الف- احکام: تمامی احکام صادر شده راجع به اصل موضوع نکاح و شرایط فسخ آن و طلاق و… ب- در مورد قرار ها نیز در مواردی که اصل احکام آنها قابل رسیدگی فرجامی باشد به شرایط زیر قابل فرجام خواهی می باشند : ۱- صدور قرار ابطال یا رد دادخواست فرد که دادگاه تجدید نظر صادر نموده باشد ۲- قرارهای سقوط دعوا یا عدم اهلیت یکی از طرفین دعوی و یا شکایت در هر کدام از موارد بالا فرد باید با دلائل و مدارک بسیار موجه و غیر قابل ردی به دیوان مراجعه نماید تا رای صادره در دیوان به نفع وی باشد. اگر شما به دلیلی به قطعیت دلائل و مدارک خود در این رابطه مطمئن نمی باشید می توانید از وکلای متخصص دیوان عالی کشور در امر فرجام خواهی استفاده نمایید . گروه تخصصی وکلای دیوان در این رابطه می تواند به صورت بسیار حرفه ای و با استفاده از حداقل دلائل و مدارم در دیوان عالی کشور با حضور فیزیکی در جلسه دادرسی رای صادره را به نفع شما نققض نموده و بعد از این امر رای قطعی شده و دیگر غیر قابل اعتراض می باشد. مراحل فرجام خواهی بدین صورت می باشد که فرد ابتدا در صورتی که به رای قطعی در مرحله بدوی و در خصوص موضوعات ماده 366 قانون آیین دادرسی مدنی اعتراض داشته باشد می تواند طی یک دادخواست اعتراض خود را به رای صادره در دیوان اعلام نمایند. در دیوان عالی کشور به صورت کلی دادخواست را مورد بررسی قرار می دهند و اگر دادخواست در این رابطه دارای نقصی نباشد به شعبه ارسال خواهد شد و در مورد ان رسیدگی انجام می شود . اما اگر دادخواست در این رابطه به هر دلیلی دارای نقصی باشد طی یک ابلاغیه به فرد اعلام می شود که در مدت زمان قانونی نسبت به رفع نقص دادخواست اعتراض نماید و در صورتی که در مهلت زمان قانونی به این امر اعتراض ننمودند در این رابطه دیوان عالی کشور اقدام به رد دادخواست فرجام خواهی فرد خواهد نمود. در دیوان عالی کشور به صورت کلی تمامی امور به صورت غیر حضوری می باشد و تنها در مواردی که قاضی حضور فرد را در دیوان لازم بداند و شنیدن اظهارات فرد در این رابطه لازم باشد در دیوان فرد را احضار نموده ودر این زمینه وی می تواند اظهارات خود ار در حضور قاضی اعلام نماید . در صورتی که شما به هر دلیلی قادر به دفاع از خود در دیوان عالی کشور در امر فرجام خواهی نمی باشید می توانید از وکلای تخصصی دراین رابطه استفاده نماییدو اگر نمی دانید که کدام وکیل می تواند به بهترین شیوه در این رابطه  امور شما را در دیوان انجام بدهد می توانید با شماره های موجود در بالای نوشتار در این رابطه تماس گرفته و در این زمینه ضمن دریافت مشاوره تخصصی در خصوص موضوعتان در دیوان عالی کشور می توانید اقدام به انتخاب وکیل تخصصی در این رابطه اقدام نموده و در این زمینه به حرفه ای ترین شیوه وکالت شما در دیوان عالی کشور را بنماید.

 وکیل اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور

در دیوان عالی کشور تحت شرایطی افراد می تواند علیه آرای صادره در مراجع حقوقی و کیفری کشور تقاضای اعاده دادرسی نمایند. اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور بدین صورت می باشد که افراد در صورتی که دارای شرایط زیر باشند می توانند در این رابطه نسب به آرای قطعی درخواست اعتراض نمایند . براساس ماده 475 قانون آیین دادرسی مدنی افراد در صورت شرایط زیر می توانند علیه ارای صادره در محاکم درخواست اعداه دادرسی بنمایند. 1- ادعای فرد در خصوص عدم اعتبار مستندات ارائه شده دادگاه 2- ادعای فقدان و نبود شرایط قانونی در مورد شهادت شهود در دادگاه 3- ادعای عدم توجه کافی قاضی قاضی در خصوص دلایل ارائه شده به دادگاه 4- ادعای نداشتن صلاحیت قاضی یا عدم صلاحیت برای دادگاه 5- ادعای مخالف و متناقض رأی با موازین شرعی یا مقررات قانونی در صورتی فرد دارای شرایط فوق باشد می تواند در دیوان عالی کشور نسبت به آرای قطعی تقاضای اعاده دادرسی بنماید و در این رابطه شعبه رسیدگی کننده دیوان عالی کشور  در دو مورد در این خصوص تصمیم گیری می نماید : آرای صادره در این رابطه در دیوان عالی کشور می تواند نقض شده و برای رسیدگی به شعبه هم عرض ارجاع شوند و همچینن می توانند در این رابطه تایید شده و به این امر ابرام می گویند . آرای ابرام شده در این باره به صورت کلی قطعی شده و دیگر به هیچ وجه نمی شود در مورد انها به هیچ وجه اعتراض نمود. نقش وکلا در جلوگیری از ابرام آرای صادره در این باره بسیار مهم می باشد فردی که رای علیه وی صادر شده است برای اینکه بتواند در این رابطه نسبت به رای صادره اعتراض نماید باید دانش حقوقی فوق العاده ای در این زمینه داشته باشد و باتوجه به دشواری این امر برای شهروندان عادی جامعه بهترین راه این است که در از وکلای متخصص در امر اعاده دادرسی استفاده نمایند. امر اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور برای هر رای تنها یک بار می باشد وبعد از قطعی شدن رای صادره در این باره دیگر فرد برای همیشه در این پرونده محکوم شده و دیگر حق هیچ گونه اعتراضی را نیز در این باره ندارد. گروه تخصصی وکلای دیوان یکی مشهور ترین گروههای دیوان عالی در سطح کشور می باشد و در این رابطه باتوجه به درصئ موفقیت پرونده های انها توانسته اند به یک برند عالی برای وکالت در دیوان عالی تبدیل شده و هم اکنون دارای صدها موکل از سراسر کشور برای امور دیوان عالی و سایر مراجع قضائی دراین رابطه می باشند. اگر شما نیز دارای یک پرونده در دیوان عالی کشور می باشید و می خواهید در مورد آن درخواست اعاده دارسی نمایید می توانید برای احقاق حقوق خود پرونده را به این افراد بسپارید .

 وکیل دیوان عالی کشور برای ماده 477

اخرین موردی که در دیوان عالی کشور مطرح می شود ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری می باشد ، ماده 477  قانون آیین دادرسی کیفری دراین رابطه مقید می دارد : در هر موردی که رئیس قوه قضائیه شخصا رای قطعی صادره شده از هرکدام از مراجع قضائی که در سطح کشور به امر قضاوت مشغولند را خلاف شرع بین تشخیص دهند، می توانند با صدور دستور تجویز اعاده دادرسی، پرونده مورد نظر را به دیوان عالی کشور ارسال نموده تا درشعبات خاص که توسط خود رئیس قوه قضائیه برای این امر معین شده اند در خصوص این امر رسیدگی لازم را انجام داده و در این مورد رای قطعی صادر نماید. این شعب خاص که توسط رئیس قوه قضائیه معین شده اند  در صورتی رای صادره شده قبلی را بر خلاف شرع بین اعلام شده است را نقض نمایند ، رای قطعی قبلی را نقض نموده و رسیدگی مجدد در این زمینه اعم از شکلی و ماهوی را به انجام رسانده و در این مورد رای مورد نظر را صادر می نمایند. بند یک : به صورت کلی منظور از آراء قطعی مراجع قضائی شامل تمامی احکام و همچنین قرارهای صادره  در دیوان عالی کشور، شعبات سازمان قضائی نیروهای مسلح، دادگاههای حقوقی و کیفری تجدید نظر و بدوی، دادسراها عمومی و انقلاب و شعبات شوراهای حل اختلاف می‌باشند بند دو – تمامی آرای صادره در شعب دیوان عالی کشور در خصوص تایید اعاده دادرسی و نیز در مورد دستورهای موقت همه دادگاهها و علی الخصوص درمواردی که توسط رئیس قوه قضائیه و با نظر وی خلاف شرع بین تشخیص داده شوند، شامل این آرا می باشد . بند 3 : در هر موردی که رئیس دیوان عالی کشور و یا دادستان کل کشور ، رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح کشور و همچنین رئیس کل دادگستری استان در مراکز استان برای انجام وظایف قانونی خود ، آرای قطعی صادره اعم از حقوقی یا کیفری را خلاف بین شرع بدانند ، در این موضوع می‌توانند با ذکر دلائل و مستندات از رئیس قوه قضائیه تقاضای  صدور دستور اعاده دادرسی را بنمایند. همه این امور   تنها یک بار قابل اعتراض می باشد مگر اینکه رای صادره واقعا خلاف شرع باشد. در این مورد استفاده از وکلای تخصصی دیوان عالی کشور می تواند دراین زمینه نقشی بسیار تعیین داشته باشند و می تواند در صورت قبول درخواست خلاف بین شرع می تواند بسیار تاثیر گذار باشد . دادگاه دیوان عالی ،بالاترین مرجع قضایی در کشوراست. در این مقاله تعدادی از وکلای دیوان عالی کشور را به شما معرفی می کنیم. ما همچنین نکاتی را در مورد آنچه که برای یک دفاع موفق در دیوان عالی لازم است به شما ارائه خواهیم داد.

مشورت با وکیل دیوان عالی کشور

وکیل دیوان عالی کشور جزء تاثیرگذارترین فرد در سیستم قضایی است. او مسئول اطمینان از اجرای قانون و اجرای عدالت است. او قدرت تفسیر قانون اساسی را دارد. شما برای مشورت یا مشاوره با وکیل دیوان عالی کشور هم اکنون میتوانید با دفتر وکلای دیوان تماس بگیرید.

چگونه با وکیل دیوان عالی کشور آشنا شویم؟

وقتی صحبت از دیوان عالی می شود، همه چیز بزرگتر و مهمتر است. پرونده ها پیچیده هستند و ریسک ها زیاد است. بنابراین، چگونه می توان با یک وکیل دیوان عالی کشور آشنا شد؟ شما می توانید با شماره های داخل سایت تماس بگیرید و با توجه به موضوع پرونده تان با وکیل مربوطه مشورت نمایید. بهترین راه برای شناختن آنها این است که با آنها در خصوص پرونده تان و موارد مشابهی که قبلا داشتند و اعلام وکالت کرده اند صحبت کنید. در اینجا چند سوال خوب برای شروع در ملاقات با وکیل وجود دارد: -از موارد مشابهی که روی آنها کار کرده اید چه مواردی بوده؟ – آیا راه حلی برای پرونده ما در ذهن تان هست؟ – مدارک لازم برای پرونده چه چیزهایی می باشد؟ جهت مشاوره با وکیل با شماره های داخل سایت تماس بگیرید. دیوان عالی کشور عالی ترین دادگاه در کشورمی باشد و وظایف دیوان عالی رسیدگی به پرونده های اعاده دارسی ، فرجام خواهی ، ایجاد وحدت رویه قضایی، رسیدگی به تخلفات رئیس جمهور و وزرا و… می باشد وکلایی که در پرونده های دادگاه عالی به طور تخصصی اعلام وکالت می کنند، باید با قانون اساسی آشنایی کامل داشته باشند. در حال حاضر دیوان عالی کشور در ایران ، 40 شعبه دایر دارد. برای آشنایی با یک وکیل موفق دردادگاه عالی کشور با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.

وظایف قضات دیوان عالی کشور چیست؟

با توجه به اینکه دیوان عالی کشور، عالی ترین دادگاه در سطح کشور می باشد. وظیفه خطیری به عهده قضات دیوان عالی کشور می باشد، از جمله وظایف قضات این نهاد می توان به تفسیر قانون اساسی و ایجاد وحدت رویه قضایی اشاره کرد همچنین بایستی از اجرای‏ تصویب‏ نامه‏ ها و آیین نامه‏ های‏ دولتی‏ که‏ مخالف‏ با قوانین‏ و مقررات‏ اسلامی‏ یا خارج‏ از حدود باشند، خودداری‏ کنند ؛ برای‏ رسیدگی‏ به‏ جرایم‏ مربوط به‏ وظایف‏ خاص‏ نظامی یا انتظامی‏ اعضاء ارتش‏، ژاندارمری‏، شهربانی و سپاه‏ پاسداران‏ انقلاب اسلامی، محاکم‏ نظامی‏ مطابق‏ قانون‏ تشکیل‏ می‏ گردد، ولی‏ به‏ جرایم‏ عمومی آنان‏ یا جرایمی‏ که‏ در مقام‏ ضابط دادگستری‏ مرتکب‏ شوند در محاکم‏ عمومی رسیدگی‏ می‏ شود ‏‏‏‏ نکته: هر گاه‏ در اثر تفسیر یا اشتباه‏ قاضی‏ در موضوع‏ یا در حکم‏ یا در تطبیق‏ حکم‏ بر مورد خاص‏، ضرر مادی‏ یا معنوی‏ متوجه‏ کسی‏ گردد ، در صورت‏ تقصیر، مقصر طبق‏ موازین‏ اسلامی‏ ضامن‏ است‏ و در غیر این‏ صورت‏ خسارت به‏ وسیله‏ دولت‏ جبران‏ می‏ ‏شود ‏ قضات دیوان عالی توسط رئیس قوه قضائیه منصوب می شوند..

مزیت داشتن وکیل در پرونده های دیوان عالی کشور

یک وکیل دادگاه عالی با تجربه زیادی که در پرونده های دیوان عالی دارد، بهترین راهنما جهت مشورت گرفتن در خصوص پرونده دیوان عالی می باشد. در اینجا پنج دلیل وجود دارد که چرا باید به اخذ وکیل متخصص برای پرونده دیوان عالی خود فکر کنید 1. یک وکیل می تواند به شما کمک کند تا در سیستم حقوقی پیچیده به درستی حرکت کنید 2. یک وکیل می تواند راهنمایی هایی را در مورد بهترین دفاع از موضع خود ارائه دهد 3. یک وکیل می تواند به شما در درک پیامدهای احکام مختلف کمک کند. 4. یک وکیل می تواند به شما در مذاکره برای تسویه حساب یا انجام اقدامات دیگر در صورت لزوم کمک کند. 5. داشتن وکیل می تواند شانس موفقیت در پرونده شما را افزایش دهد.

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

درخواست مشاوره

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.